Οφειλόμενο «ευχαριστώ»


 

Βουλευτής της Κοζάνης και της Αριστεράς.

Η τιμή τόσο εξαιρετική, όσο η ευθύνη τρομακτική. Η προσπάθειά μου να ανταποκριθώ, θα είναι συνεχής και αδιάκοπη. Με πλήρη συνείδηση των δυσκολιών, που χαρακτηρίζουν τη συγκυρία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή όμως, πρωτίστως, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, όσους συνέβαλαν σ’ αυτήν την επιτυχία:  

 • Στους πολίτες, που συνειδητά επέλεξαν τη ΔΗΜΑΡ, ως την Αριστερά του ορθού λόγου και, χωρίς λαϊκισμούς και μανιχαϊσμούς, την εδραίωσαν στο πολιτικό στερέωμα της χώρας και της εξασφάλισαν τοπική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
 • Στους συνυποψηφίους μου του ψηφοδελτίου Κοζάνης, που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της εκπροσώπησης του κόμματος στην προεκλογική περίοδο και συνέβαλαν τα μέγιστα στο αποτέλεσμα.
 • Στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος, που, εδώ και δύο χρόνια περίπου επέλεξαν την όμορφη και δύσβατη πορεία της συγκρότησης της σύγχρονης ανανεωτικής, μεταρρυθμιστικής αριστεράς.

Χωρίς αυτούς, η επιτυχία δεν θα είχε βρει την έκφρασή της στο πρόσωπό μου.                                                                                  

Advertisements

About dora tsikardani

Ντόρα Τσικαρδάνη, δικηγόρος. Αρχής γενομένης από τον «Ρήγα Φεραίο», κάπου στα τέλη του 1982, ξεκίνησα την διαδρομή μου στις λεωφόρους και τα σοκάκια της αριστεράς, πάντα κινούμενη στην περιοχή της ανανεωτικής τοιαύτης. Σήμερα, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Απεχθάνομαι τους ολοκληρωτισμούς πάσης φύσεως. Μου είναι αδιάφορες οι καθαρότητες, προτιμώ τα υβρίδια.
This entry was posted in ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Οφειλόμενο «ευχαριστώ»

 1. Να σου πω την αλήθεια, αγαπητή μου Θεοδώρα, είμαι αμφίθυμος, για το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκες στις δεύτερες εκλογές.

  Από την μια μεριά, λυπάμαι που δεν εκλέχτηκες, γιατί σου άξιζε να εκλεγείς. Άλλωστε, τελικά, ήταν θέμα τύχης, ή ατυχίας.

  Από την άλλη, όμως, πιστεύω ότι, ίσως, ήταν καλύτερα που δεν εκλέχτηκες. Τουλάχιστον η Ντόρα που γνώριζα, εκείνη την εποχή, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που απαιτούν τα θλιβερά απομεινάρια των ερειπίων του νεομπρεζνιεφικού δόγματος του «υπαρκτού ευρωπαϊσμού».

  Τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να συνεχίσω την πολιτικολογία, τώρα, που, με μεγάλη συγκίνηση, είδα, τυχαία, το μπλογκ σου. Οι προσωπικές αναμνήσεις προέχουν και έχουν πολύ μεγαλύτερη, -μπορώ να πω άπειρη – αξία, σε σχέση με όλα τα άλλα.

  Να είσαι πάντα καλά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s